Briller

Altid mindst 1000 forskellige stel på lager.

Køb Briller i Aalborg​

Personalet i forretningen er uddannet til at vejlede i stil og farver når der skal vælges brillestel. Dette skulle være en garanti for et rigtigt valg af brillestel. Hvis valget, imod forventning, alligevel ikke viser sig at være det rigtige yder vi 3 måneders ombytningsret.

Brilleglas

Hvilke glas skal jeg have i mit stel? Vi fremstiller de glas du skal have i dit brillestel individuelt, så de passer til netop dit synsbehov. Derfor starter vi med en synsprøve, hvor vi først taler med dig om hvad dine behov til glassene er og derefter udmåler vi styrken.

På den måde sikrer vi, at du får de glas du har behov for. Dette er vi så sikre på, at vi yder 3 måneders tilvændingsgaranti på både glastype samt styrke.

Der findes primært 3 glastyper, som bruges til hvert sit formål.

Enkeltstyrkeglas: Som navnet siger har glassene kun en styrke. De kan bruges til at korrigere den synsfejl man har på afstandssynet (nærsynet/langsynet). Eller de kan bruges som en ren læsestyrke. Det vil sige, at glassene kun kan bruges til at se på én afstand. Glas med synlig overgang: Glasset har både en afstandsdel og en læsedel, hvor læsedelen er placeret i et synligt felt i bunden af glasset. Denne type glas benævnes også bifokale glas.

Glas med usynlig overgang: Glasset har en afstandsdel, en mellemzone og en læsedel. Glassets læsestyrke bliver strækere jo længere man ser ned i glasset. Hvilket betyder, at man kan se skarpt på alle afstande. Desuden er glasset også kosmetisk pænt da læsefeltet er usynligt. ​Udover disse glastyper findes der mange kombinations-muligheder på glasmaterialer og behandlinger.

Materiale og behandlinger

Letvægtsglas Er glas som er fremstillet i et plastmateriale. ​Mineralglas Er glas som er fremstillet i et almindeligt glasmateriale. ​Farveskiftende glas Er glas som skifter farve efter lysforholdende udendørs (UV belysning). “Tynde glas” Er glas der bryder lyset mere end traditionelle glas, eller en speciel slibning, som gør glasset fladere. Fås i alle glasmaterialer.

Antirefleksbehandling Er en coating, som pådampes glasset for at dæmpe reflekserne i glasset, samt at give øjet mere lys. Fås i mange varianter ​Hardcoat En coating der pådampes letvægstglas for at give en hårdere overflade. ​Toning/farvning Er et filter, som dæmper lys. Over 25% farve er det effektiv mod sollys. Mulighederne for at kombinere er mange, så kom ind og få en snak om glas, så finder vi den glasløsning, der passer netop dig.

Steldesigner

Hos Ganer & Robenhagen forhandler vi de populære brands.
LINDBERG – STARCK – ØRGREEN – FLEYE – BELLINGER – ALAIN MIKLI 

Her finder du os

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular eller ring på tlf. 98 11 39 11

Logo Groptik

Her finder du os

Gravensgade 14
9000 Aalborg

Kontakt os

Telefon: 98 11 39 11
E-mail: groptik@groptik.dk

Åbningstider

Hverdage: 10 – 17.30
Lørdage: 10 – 13.00