Briller

Altid mindst 1000 forskellige stel på lager.

Køb Briller i Aalborg

Personalet i forretningen er uddannet til at vejlede i stil og farver når der skal vælges brillestel. Dette skulle være en garanti for et rigtigt valg af brillestel. Hvis valget, imod forventning, alligevel ikke viser sig at være det rigtige yder vi 3 måneders ombytningsret.

Brilleglas

Hvilke glas skal jeg have i mit stel? Vi fremstiller de glas du skal have i dit brillestel individuelt, så de passer til netop dit synsbehov. Derfor starter vi med en synsprøve, hvor vi først taler med dig om hvad dine behov til glassene er og derefter udmåler vi styrken.

På den måde sikrer vi, at du får de glas du har behov for. Dette er vi så sikre på, at vi yder 3 måneders tilvændingsgaranti på både glastype samt styrke.

Der findes primært 3 glastyper, som bruges til hvert sit formål.

Enkeltstyrkeglas: Som navnet siger har glassene kun en styrke. De kan bruges til at korrigere den synsfejl man har på afstandssynet (nærsynet/langsynet). Eller de kan bruges som en ren læsestyrke. Det vil sige, at glassene kun kan bruges til at se på én afstand. Glas med synlig overgang: Glasset har både en afstandsdel og en læsedel, hvor læsedelen er placeret i et synligt felt i bunden af glasset. Denne type glas benævnes også bifokale glas.

Glas med usynlig overgang: Glasset har en afstandsdel, en mellemzone og en læsedel. Glassets læsestyrke bliver strækere jo længere man ser ned i glasset. Hvilket betyder, at man kan se skarpt på alle afstande. Desuden er glasset også kosmetisk pænt da læsefeltet er usynligt. Udover disse glastyper findes der mange kombinations-muligheder på glasmaterialer og behandlinger.

Materiale og behandlinger

Letvægtsglas Er glas som er fremstillet i et plastmateriale. Mineralglas Er glas som er fremstillet i et almindeligt glasmateriale. Farveskiftende glas Er glas som skifter farve efter lysforholdende udendørs (UV belysning). “Tynde glas” Er glas der bryder lyset mere end traditionelle glas, eller en speciel slibning, som gør glasset fladere. Fås i alle glasmaterialer.

Antirefleksbehandling Er en coating, som pådampes glasset for at dæmpe reflekserne i glasset, samt at give øjet mere lys. Fås i mange varianter Hardcoat En coating der pådampes letvægstglas for at give en hårdere overflade. Toning/farvning Er et filter, som dæmper lys. Over 25% farve er det effektiv mod sollys. Mulighederne for at kombinere er mange, så kom ind og få en snak om glas, så finder vi den glasløsning, der passer netop dig.

Steldesigner

Hos Ganer & Robenhagen forhandler vi de populære brands.
LINDBERG – STARCK – ØRGREEN – FLEYE – BELLINGER – ALAIN MIKLI 

Køb nye briller i Aalborg

Er du på udkig efter en optiker i Aalborg, så er vi hos Ganer & Robenhagen det oplagte valg for dig. Vi har mange års erfaring inden for briller og brillestel, og vi har altid fingeren på pulsen inden for trends og mode i brilleverdenen. Køber du dine næste briller hos os, så er du sikret en brille i høj kvalitet med fokus på funktionalitet og design.

Vi har efterhånden hjulpet mange nordjyder med at få de mest optimale briller til netop deres behov. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du er på udkig efter et par nye briller. Hvis du aldrig har haft briller før, men ofte får ondt i hovedet eller i øjnene, så udfører vi også gratis synsprøver, så du kan få vished om, hvorvidt du har brug for et par briller eller ej. Derefter finder vi i fællesskab den type glas, som passer bedst til dine behov.

Stort udvalg af designerbriller

Hos Ganer & Robenhagen ved vi godt, at to hoveder aldrig vil være ens. Det betyder, at både pasform og design vil afhænge af den person, som skal bære brillen. Derfor sørger vi for, at vores sortiment altid er bredt, så dine præferencer kan komme til udtryk gennem dit look. Vi har mange års erfaring med briller, og vi kommer gerne med vores mening, hvis du ønsker hjælp til at finde dine næste briller.

Hos Ganer & Robenhagen i Aalborg elsker vi briller. Derfor går vi heller ikke på kompromis på nogen punkter, da vi kun ønsker at tilbyde de bedste brillemærker. Vi har en lang række af forskellige brillemærker, hvor du bl.a. kan finde Lindberg, Starck, Ørgreen, Fleye copenhagen, Bellinger og Alain mikli. Vi er en optiker, som sætter stor ære i at udstyre nordjyderne med briller i moderne design til fornuftige priser.

Briller fra Lindberg

Det danske brillemærke Lindberg leverer nogle af markedets bedste briller, som både kvalitets- og designmæssigt er højt på listen over både nationale og internationale brillemærker. I Lindberg brillerne er der ingen skruer, da brillerne bliver skræddersyet efter netop din ansigtstype og form. Derfor får du også selv muligheden for at sammensætte de forskellige enheder som stænger og former.

Lindberg har i lang årrække leveret briller i stilrene designs, og har med deres kvalitetsbriller sat deres aftryk blandt i den internationale brilleverden. Brillestel fra Lindberg er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og er derfor både lette og yderst komfortable.

Starck

Brillerne fra Starck er kendt som en kvalitetsbrille udover det sædvanlige. Brillestel fra Starck har et gennemtænkt design, så du finder en brille passende til enhver ansigtsform. Starck leverer brillestel, som er utrolig funktionelle og derfor vil holde i rigtig mange år. Både design og pasformen er i verdensklasse, så du er sikret en brille med høj komfort samtidigt med den komplementerer din personlige stil.

Ørgreen

Brillestel fra Ørgreen oser af kvalitet. Det danske brillemærke har i en lang årrække leveret kvalitetsbriller i særegne designs. Brillerne udvikles i Danmark, og designerne bag brillerne er ikke bange for at udfordre de traditionelle brilletyper. Ørgreen har noget for enhver smag, og du går ikke galt i byen, hvis dine næste briller er fra dette mærke.

Fleye Copenhagen

 FLEYE er et dansk brillemærke, der siden 2002 har leveret komfortable kvalitetsbriller. Kendetegnet ved brillestel fra FLEYE er de meget lette materialer, som giver dig en fantastisk komfort. Brillerne fra FLEYE er dansk design i den bedste kvalitet.

Alain Mikli

Leder du efter et ekslusiv brillestel, som er fremstillet i de bedste materialer og fås i innovative designs, så er brillerne fra Alain Mikli lige noget for dig. Alain Mikli har siden begyndelsen været en af de største navne inden for brilleverdenen og har revolutioneret den måde, som vi tænker briller på i dag.

Din lokale optiker i Aalborg

Har du spørgsmål til vores forskellige briller, kontaktlinser og ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 11 39 11. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde nye briller, som komplementerer deres personlige stil. 

Her finder du os

Gravensgade 14, 9000 Aalborg
Telefon: 98 11 39 11

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular eller ring på tlf. 98 11 39 11

  Logo Groptik

  Her finder du os

  Gravensgade 14
  9000 Aalborg

  Kontakt os

  Telefon: 98 11 39 11
  E-mail: groptik@groptik.dk

  Åbningstider

  Hverdage: 10 – 17.30
  Lørdage: 10 – 13.00