Kontaktlinser

Vi fører de forskellige typer

Køb Kontaktlinser i Aalborg​

Vi har som mål at kunne tilpasse alle kontaktlinsetyper, lige fra 1 dags linser til de mest komplicerede kontaktlinser. ​Samtidig er det et mål at levere disse til en meget konkurrencedygtig pris, dog uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller service. Vi er blandt de største kontaktlinseklinikker i landet. Dette giver os et stort erfaringsgrundlag, hvilket ses ved, at flere førende kontaktlinseleverandører bruger os som testklinik for nye produkter, som vi tester på udvalgte kontaktlinsebrugere. 

Bløde linser

Bløde linser har mellem 38% og 80% vandindhold. Det er vandet, som står for transporten af ilt til hornhinden. Samtidig med at det gør linsen blød og komfortabel.

​De bløde linser har været på markedet siden begyndelsen af 1970erne og satte for alvor skub i brugen af kontaktlinser på grund af den høje komfort.

​Bløde linser har desværre en tendens til at binde protein og kalcium i linsematerialet til sig, hvilket gør linsen tør og ukomfortabel. Derfor har man de sidste 10-15 år forsøgt at øge udskifningshastigheden af linserne. Så i dag er den normale udskiftning mellem 1 døgn og 1 måned. Linserne kan i dag fås til alle synsfejl.

Hårde linser: De hårde kontaktlinser vi bruger i dag har været på markedet siden ’40erne. Linserne er små og indeholder ikke vand. ​De første hårde kontaktlinser var lavet af plexiglas, og havde ingen iltgennemtrængelighed, hvilket kunne give problemer med at bruge de hårde linser på fuld tid. ​I slutningen af ’70erne kom de første hårde linser, hvor der kunne komme ilt igennem, dem kaldte man “halvhårde linser”, selvom de egentlig var lige så hårde som forgængeren. De hårde kontaktlinser vi tilpasser i dag har en meget høj iltgennemtrængelighed, og de er mulige at fremstille til alle synsfejl. Linserne er ikke så følsomme overfor aflejringer fra tårefilmen, og holder længere end bløde kontaktlinser, typisk 12 til 18 måneder.

Silikone-hydrogel linser​: Silikone hydrogel linser er en type kontaktlinse, som vi i dag betragter som det største fremskridt siden fremkomsten af den bløde linse. Linsematerialet indeholder en form for silikone, der står for transporten af ilt til hornhinden, samtidig med at den også indeholder vand (24 til 38%), som giver en god komfort. Det at det primært er silikonen, som transporterer ilten til hornhinden, og ikke vandet, betyder, at linsen får en meget høj iltgennemtrængelighed. Derfor kan man sove med linsen uden at hornhinden kommer til at mangle ilt. Linsen kom på markedet i 1999, og blev primært brugt som døgnlinse. Idag bruger vi hovedsaligt linsen til dagbrug da den har gode egenskaber blandt andet mod aftentørhed og rødmen i øjet. Linsen leveres også i en torisk udgave til bygningsfejl.

​Tilmelding til betalingsservice

Som kontaktlinsekunde har du nu mulighed for at tilmelde dig betalingsservice.

Klik her for Betalingsservice online tilmelding

Automatisk forsendelse​

Du kan tilmelde dig automatisk forsendelse. Så modtager du dine kontaktlinser hjemme hos dig selv, let og bekvemt. ​ Du kan tilmelde dig via vores formular:

Kontakt os

Du kan enten kigge forbi vores optikerforretning i Aalborg, udfylde nedenstående formular eller ringe på tlf. 98 11 39 11

2 + 3 =

Hvor er vi

Du finder os i Gravensgade 14 – 9000 Aalborg – Tlf.: 98 11 39 11 Åbningstider: Hverdage: 10 – 17.30 – Lørdage: 10 – 13.00

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular eller ring på tlf.98 11 39 11

[contact-form-7 id="46775" title="Kontaktformular-1"]

Addresse

​Gravensgade 14 9000 Aalborg

Telefon

98 11 39 11