Solbriller

Alle de kendte mærker

Hos os finder du alle de kendte mærker af solbriller

Stort udvalg af de kendte solbriller!

Besøg os i Aalborg Centrum

Hos Ganer & Robenhagen udvælger vi nøje hvilke brillemærker, vi ønsker at sælge, da vi kun vil tilbyde de bedste solbriller til vores kunder. Det betyder også, at du som kunde roligt kan købe dine næste solbriller hos os, da brillerne er af højeste kvalitet.

Vi går hverken på kompromis med kvaliteten af solbrillerne eller med vores altid gode service. Tag derfor et smut forbi vores butik i Gravensgade 14 i Aalborg, og få en snak om dit næste par solbriller.

Har du spørgsmål til nogle af vores mærker, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 11 39 11. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder om deres næste par solbriller.

Besøg os & få solbriller med styrke

Stort udvalg af solbriller i midten af Aalborg

Mangler du et par nye solbriller? Hvis ja, så er du kommet til rigtige sted. Hos Ganer & Robenhagen brillebutik i Gravensgade Aalborg har vi et stort udvalg af forskellige solbriller fra alle de kendte mærker. Vi har både solbriller med og uden styrke fra de mest kendte mærker.

Om du mangler et par nye solbriller til ferien eller et par til bilen, så har vi hos Ganer & Robenhagen i Aalborg solbriller, der passer til netop dine behov. Vi besidder stor viden inden for både almindelige briller samt solbriller, og denne viden vil vi meget gerne dele med dig.

Dame og herre solbriller

Vi har et stort udvalg af solbriller til både mænd og kvinder, og vi vil gerne være med til at finde de rigtige solbriller til dig. I Ganer & Robenhagen værdsætter vi de gode kundeoplevelser, og vi sætter stor ære i at give vores kunder den bedste købsoplevelse.

Vi har solbriller i mange forskellige former samt kvalitet. Derudover ved vi, at der er forskel på vores kunders behov og ønsker, så derfor tilbyder vi også solbriller i mange forskellige prisklasser i både dame og herre modeller.  

Solbriller fra kendte brands

Hos Ganer & Robenhagen har vi et stort udvalg af forskellige modeller fra kendte brands. Vi har bl.a. solbriller fra Ray Ban, Gucci, Tom Ford, Céline og Marc Jacobs. Alle vores solbriller fås med styrke, og de er alle af højeste kvalitet. Vi har helt sikkert et par solbriller, som passer til din personlig stil, og vi står altid klar til at rådgive dig om de forskellige typer af solbriller.

Ray Ban

Inden for solbriller er Ray Ban uden tvivl et af de største mærker. Ray Ban har i en lang årrække været med til at forme markedet for solbriller og gør det stadig i stor stil. Deres populære Aviator eller deres Wayfarer er to af de mest populære solbriller på markedet. Hvis du køber et par solbriller fra Ray Ban, er du sikret et par solbriller i høj kvalitet med et tidløst design.

Gucci

Hos Ganer & Robenhagen finder du også et udvalg af solbriller fra Gucci. Gucci har i flere år været et af verdens mest populære samt eksklusive brands. Det samme gælder inden for solbriller, hvor Gucci år efter år kommer med nye dristige designs i et væld af forskellige farvekombinationer.

Tom Ford

Solbriller fra Tom Ford udstråler luksus. Solbrillerne fås i et hav af forskellige former og farver, og du er sikret en solbrille der kan holde i mange år frem. Tom Ford er en af de førende brands inden for solbriller, og du er sikret en brille i et tidløst design, som vil bidrage til ethvert look,.

Céline

Solbrillerne fra Céline er til den modebevidste kvinde, der ønsker et sofistikeret look, hvor de tidløse solbriller er i fokus. Solbriller fra Céline er minimalistiske og vil komplementere ethvert look. De elegante og udfordrende solbriller fra Céline har fundet vej til mange klædeskabe, og du vil uden tvivl få et par solbriller, som er af bedste kvalitet.

Marc Jacobs

Marc Jacobs solbriller er lavet i stilrene designs, og brillerne kommer i et væld af forskellige forme. Marc Jacobs har siden 2007 været en af frontløberne inden for solbriller, og du er derfor sikret en moderigtig solbrille, som kan matche ethvert look. Solbriller fra Marc Jacobs kommer i et stort udvalg af forskellige priser, hvor kvaliteten dog er i top. Derfor er solbriller fra Marc Jacobs også at finde i vores udvalg.

Her finder du os

Kontakt os

Du kan enten kigge forbi vores optikerforretning i Aalborg, udfylde nedenstående formular eller ringe på tlf. 98 11 39 11

9 + 8 =

Logo Groptik

Her finder du os

Gravensgade 14
9000 Aalborg

Kontakt os

Telefon: 98 11 39 11
E-mail: groptik@groptik.dk

Åbningstider

Hverdage: 10 – 17.30
Lørdage: 10 – 13.00