Gratis synstest i Aalborg

Book en uforpligende og gratis synsprøve

Specialister i synsprøver

Med vores personale i forretningen kan du være sikker på at være i rette hænder, når du skal have foretaget en synsprøve.

Vi benytter os af vores syn i alle vågne timer i døgnet, hvilket sætter krav til, at øjnene fungerer optimalt. Hos Ganer & Robenhagen har vi en lang årrække af erfaring i at udføre synsprøver, derfor kan vi med garanti afklare for dig som kunde, om du har brug for hjælp til et klarere syn.

Book en gratis synstest i Aalborg

Har du begyndende symptomer på nedsat syn herunder synsforstyrrelser, hovedpine eller andet, kan du med fordel bestille en gratis synsprøve hos os. Det gælder ligeledes, hvis du tvivler på, at dine briller eller linser har den rette styrke, så kan vi komme tvivlen til livs. En synstest hos os er ganske gratis og uforpligtende.

Uanset om vores synsprøve afslører, om du er langsynet, nærsynet eller lider af bygningsfejl, så er vi uddannet til at skabe den perfekte løsning for dig. Vi tilbyder både briller og kontaktlinser, der kan hjælpe dig godt på vej mod et optimalt syn.

Briller og kontaktlinser

Ønsker du at pryde dit ansigt med et par nye briller, så hjælper vi dig godt på vej. Vi fremstiller hver enkelte brillestel individuelt, så de passer til netop dit synsbehov. Vi sætter en dyd i, at du som kunde er tilfreds med vores service. Af denne grund yder vi tre måneders tilvænningsgaranti på både glastype samt styrke.

Er du større tilhænger af kontaktlinser, sikrer vi disse til en konkurrencedygtig pris. Vi har en stor erfaring på området, derfor finder vi lige netop de kontaktlinser, som dækker dine behov.

Kontakt os

Oplever du symptomer på synsfejl, har problemer med synet eller yderligere spørgsmål til vores arbejde? Så kan du nemt booke en tid ved at tage kontakt til os over tlf. 98 11 39 11, over mail på groptik@groptik.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Som optiker i Aalborg sætter vi en dyd i at hjælpe vores kunder til et klarere syn, derfor går vi altid ekstra skridt for vores kunder.

Forvent mere af dit syn, for det gør vi.

Hvor er vi

Du finder os i Gravensgade 14, 9000 Aalborg – Tlf.: 98 11 39 11
Åbningstider: Hverdage: 10 – 17.30 – Lørdage: 10 – 13.00

Kontakt os

Du kan enten kigge forbi vores optikerforretning i Aalborg, udfylde nedenstående formular eller ringe på tlf. 98 11 39 11

10 + 8 =

Addresse

​Gravensgade 14
9000 Aalborg

Telefon

98 11 39 11